Keramiekgids voor België / Guide de la Céramique en Belgique / Guide to Ceramics in Belgium


Na de organisatie van de Internationale Keramiek=Kunst Biënnale in de opeenvolgende edities in 1995, 1997 en 1999, en trouw aan de optie om om de twee jaar een concrete promotie voor Keramiek voor te stellen hebben we onze editie 2001 opgedragen aan een vernieuwend en opbouwend element in het Belgisch keramiek-landschap : de verwezenlijking van een Keramiekgids.Samen met alle deelnemers en het Publiek, stellen we met groot genoegen voor : de eerste Gids voor hedendaagse Keramiek in België. Reeds voorgesteld in België en buitenland gedurende verschillende keramiek-evenementen (België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk), is de ontvangst van deze Gids door de Keramisten, de galerijen en het Publiek meer dan hartverwarmend.

is het collectief antwoord van 124 ateliers en andere Keramiek-acteurs die, door middel van een gemeenschappelijk werktuig, de verschillende voordelen van deze Gids aangevoeld hebben en beslistten zich aan te vullen naar het Publiek toe.

verwelkomt de keramisten die voor hun Werk reeds de erkenning verkregen van de Keramiek-wereld en wenst een springplank te zijn voor de nieuwe aanwezige talenten die een beloftevolle toekomst vertegenwoordigen.

werd geconcepieerd om de keramiek-enthousiast en -amateur een kwalitatieve toegang tot de informatie te verlenen en om bij te dragen tot het Imago van Keramiek in België. Samen met de contactgegevens van scholen, restaurateurs, nationale evenementen en gespecialiseerde galerijen, is deze Gids een rijkelijk geïllustreerd communicatiewerktuig. Hij beantwoordt aan de wens van een algemene informatie, bestemd voor bibliotheken of studenten die een stage wensen te volgen,...en komt ruim tegemoet aan de eisen van een puntige informatie, doorgegeven aan het gespecialiseerd Publiek zoals galerijen, musea, collectionneurs of organisatoren.

Door een uniek concept laat deze Gids, pagina per pagina, de mogelijkheid tot 28 informaties te verkrijgen per kunstenaar. Naast de complete contactgegevens en bijhorende illustraties is deze Gids vervolledigd met een lees- en bladwijzer in drie talen en een grootformaat localisatie-landkaart.

De vermelding is een referentie naar het uitgavejaar. De Gids zal in de toekomst genieten van een regelmatige heruitgave, zonder dat deze een jaarlijkse publicatie wordt.

Hierna vindt u de technische toelichtingen:

Prijs :   15 €
ISBN : 90-807095-1-4
Titel : Ceramica 02
Ondertitel :
  • Keramiekgids voor België
  • Guide de la Céramique en Belgique
  • Guide to Ceramics in Belgium
Uitgever : Uitgeverij Armature
Bosweg 33
B-1970 Wezembeek-Oppem
België
Telefoon: +32 2 784 28 77
Fax : +32 2 784 28 79
e-mail : info@ceramica.be

Technische beschrijving : A5-formaat, 144 pagina’s, tekst : Nederlands en Frans, gebonden, vierkleurendruk, uitplooibare localisatielandkaart formaat 30 x 40 cm + bijgevoegde leeswijzer in het Nederlands/Engels/Frans – barcode op de kaft.

Inhoud : complete personalia der kunstenaars met bijhorende fotografische reproducties, Keramiek-merkteken of –handtekening en 21 uitleggevende grafische coderingen, galerijen, restauratie-ateliers, scholen en opleidingscentra met hun ateliers-directeurs, nationale Keramiekevenementen, leveranciers…

is beschikbaar of te bestellen in elke boekhandel


>
>
>
Internationale Keramiek=Kunst Biënnale
>
International Biennial of Ceramic Art


> Aankoop
> Verdelers
> Ons contacteren
> Homepagina
VOORBEELDPAGINA'S

Copyright 2002 - Éditions Armature Uitgeverij